Tilaa laadukas seinäkalenteri muistilehtiöllä!

Viikko-Printin laadukas ja monikäyttöinen seinäkalenteri sopii mainiosti niin liikelahjaksi kuin monenlaiseen muuhun mainontaan. Toteutamme seinäkalenterisi tyylikkäästi yrityksesi logolla ja värimaailmalla varustettuna. Kysy edullisia hintojamme – mitä enemmän painatat, sitä edullisimmaksi homma käy!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

SUOSITTUA MEILTÄ: seinäkalenteri ja muistilehtiö samassa! 

Perinteisellä kalenterilla on edelleen helpointa pitää asiat järjestyksessä. Uudenlainen mallisuojattu kalenterimme erottuu edukseen kätevien muistilehtiöiden ansioista. Muistiinpanoille on runsaasti tilaa kahdessa liimalehtiössä ja mikä parasta, lehtiöitä voit tilata aina lisää muutaman päivän toimitusajalla. Kalenterit toteutetaan yrityksenne tarpeiden mukaisesti. Omalla ulkoasulla varustettu kalenteri muistuttaa kumppanuudestanne ja hyvistä palveluistanne vuoden jokaisena päivänä.

 

Aina tyylikkäästi esillä

Kätevien muistilehtiöiden värillisillä sivuilla yrityksenne logo, yhteystiedot ja muu tärkeä info ovat aina tyylikkäästi esillä. Laadukas seinäkalenteri on haluttu liike- ja mainoslahja, joka sopii jaettavaksi vaikkapa yritystapahtumiin. Myös yhteisöt, järjestöt ja yksityishenkilöt arvostavat korkealaatuista seinäkalenteria.

 

Yli 30 vuoden kokemuksemme graafiselta alalta takaa ammattitaitoisen ja erittäin laadukkaan lopputuloksen. Samoin olemme tunnettuja nopeista ja aikataulunmukaisista toimituksistamme.

Ajatuksella tehty seinäkalenteri ihastuttaa koko vuoden

  • Kalenteri ja muistiinpanot liimalehtiönä

  • Koko 21 x 297 (A4), myös muita kokoja

  • Tukeva pohjapahvi

  • Kaksi värillistä liimamuistilehtiötä n. 50 lehteä x 2 blokki

  • Pohjapahvissa yrityksenne iskulause tai muu mainos/ilmoitus

  • Muistilehtiössä yrityksenne logo ja yhteystiedot yms.

  • Yrityksenne värimaailmaa noudattaen

Miten tilaat?

Jos haluat nopeasti lisätietoa toimituksestamme, voit aina soittaa. Tilauksen ja tarjouksen voit lähettää myös sähköpostilla (tuotanto@viikkoprint.fi), jolloin tärkeimmät asiat tulee kirjoitettua auki puolin ja toisin. Voit hyödyntää tarjouspyynnön tai tilauksen tekemiseen myös valmista lomakepohjaamme, jonka voit lähettää meille täytettynä postitse tai sähköpostitse.

 

Koevedos viimeistelee näkemyksen: Lähetämme kalenterivedoksen asiakkaalle oikoluettavaksi pdf-muodossa tai postitse. Yhden vedoksen korjaukset sisältyvät hintaan.

 

Ota yhteyttä – luodaan tyylikäs seinäkalenteri yhdessä! Seinäkalenteri voidaan toteuttaa alkavana mistä kuukaudesta tahansa, esimerkiksi kesäkuulta kesäkuulle.

Lue lisää muista painotuotteistamme

Kaikki mainosmateriaalit laadukkaasti toteutettuna – kysy lisää!

Kun kaipaat ammattilaisen toteuttamia painopalveluita, olethan meihin yhteydessä. Tarjoamme monipuolisesti erilaisia mainosmateriaaleja kohtuuhintaan. Mitä enemmän painatat meillä, sitä enemmän hyödyt!